Altres webs municipals

Notícia

Presentats els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2017

23 de novembre de 2016

Ahir al vespre, just abans de començar el ple municipal ordinari del mes de novembre, l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per diversos regidors i regidores de l’equip de govern, va presentar el quintet de vilafranquins que administraran la Festa Major de Vilafranca del 2017. Tres homes i dues dones entre 51 i 30 anys són els escollits per organitzar “la més típica”.

MARIA BASSEGODA TORRES
Té 30 anys i està casada. Viu al barri de les Clotes. Mentre estudiava la diplomatura de Magisteri en Llengua Anglesa, va ser monitora del Casal d'estiu de l'Escola Baltà Elias i de l'Escola Estalella i Graells. Va presentar el programa d'entrevistes "Converses de tu a tu" a Ràdio Vilafranca durant l'estiu del 2006. Treballa a l'Escola Montagut de professora d'Anglès i Science. Fa 9 anys que fa d'speaker a la Festa Major de Vilafranca, juntament amb la Montse Ortiz.

GEMMA BERTRAN SERRÀ
Té 34 anys i viu al barri del Poble Nou amb la seva parella. Ha estudiat magisteri d'educació física, ciències de l'activitat física i l'esport, màster en preparació física i màster en nutrició i alimentació. Treballa de mestra a l'escola Estalella i Graells de Vilafranca. Va ballar panderetes a la FM petita i quatre anys al ball de Figuetaires de la Festa Major. Durant aquest quatre anys també va ser monitora de la cantera de Figuetaires. Va formar part de la comissió organitzadora de les Festes de Sant Raimon de l'any 2007.

MAX MARGALEF RIVERO
Té 51 anys. Viu al barri de la Girada. Casat amb dos fills. Empresari del món de la maquinària agrícola i del sector de la distribució de recanvis per automoció. Forma part de la Comissió de les Fires de Maig. Sempre ha viscut la Festa Major amb molta intensitat. El seu pare havia ballat els Panderos a principis del anys 60. Es mostra orgullós que el seu fill gran formi part del peu del 3d10 i del 4d10 dels Castellers de Vilafranca i que el seu fill petit sigui integrant de la Banda de Música de l’EMM de Vilafranca.

JORDI MILÀ LOZANO
Té 37 anys. És solter i viu al barri de la Barceloneta-Sant Magí. Llicenciat en Geografia, treballa de tècnic de via pública i Equipaments municipals a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues. Va ballar al Ball Pla. Va formar part de l’entitat Kametta amb projectes com Fastcurt i Dosrombos. Participa amb les caramelles de Vilafranca amb el grup dels Tornavisos. Ha esta voluntari en un camp de refugiats a Grècia i està vinculat a la ONG Salaam Cultural Museum on està duent a terme tasques de voluntariat. Actualment forma part del projecte musical Ratman i Bobin.

ANDREU RETAMAL SÀNCHEZ
Té 38 anys. Viu al barri de l’Espirall. Separat i pare d’una nena de 7 anys. Va començar a vincular-se amb la Festa Major de molt petit, a l’any 1983, amb els Xicots de Vilafranca. A partir de l’any 1995 va formar part dels Falcons fins el 2000. Va entrar a formar part dels Amics del Drac l’any 2007 i actualment és el seu cap de colla.