Altres webs municipals

Notícia

La Capta de la Festa Major

17 de agost de 2017

La setmana vinent tindrà lloc la tradicional  sortida de la Capta i obertura de la parada amb els programes, estampa i marxandatge de la Festa Major de Vilafranca 2017. La celebració de la Capta s'ha ajornat dos dies respecte a la previsió inicial, afegint-se als 3 dies de dol decretats per la mort del vilafranquí Pau Pérez, víctima d'atemptat terrorista.

Els col·laboradors, les setrilleres i els Administradors sortiran, acompanyants dels grallers, el matí del dijous 24 d'agost pels carrers més cèntrics de la Vila, oferint el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major. Els Administradors animen totes les setrilleres a participar-hi. Tant dijous com divendres, 24 i 25 d'agost, es plantarà la parada a la plaça de la Vila per continuar amb la venda de programes.

A les tardes, amb la col·laboració de les Associacions de Veïns, la Capta s’instal·la als barris, amb una parada en diferents places, de 18 a 21 hores.

Dijous 24 d’agost:

La Barceloneta (C/Barba i Roca),
Les Clotes (C/Torrelles de Foix),
l’Espirall (plaça Doctor Bonet),
La Girada (rambla de la Girada),
Centre (plaça de la Vila).

Divendres, 25 d'agost:
Poble Nou (parc del Tívoli),
Sant Julià (plaça de la Sardana),
Molí d'en Rovira (plaça del Cep),
Centre (plaça de la Vila).

L’origen de la Capta es situa pràcticament en el de la Festa Major, donat que la seva finalitat és recollir fons econòmics per cobrir les despeses de la celebració.