Altres webs municipals

Notícia

Fins al 23 d’agost es podrà omplir una butlleta per al sorteig per seguir els actes de la Festa Major des del balcó de la Casa de la Vila

25 de juliol de 2017

El dia 23 d'agost serà la data límit per omplir una butlleta que permet participar en una nova edició del sorteig pel qual 9 ciutadans i ciutadanes de Vilafranca podran seguir des del balcó consistorial els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d'agost. Les butlletes per participar-hi es poden trobar al vestíbul de l'Ajuntament, on hi ha també l'urna per dipositar-les. 

Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d'edat (18 anys) a partir del dia 29 d'agost d'enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s'escullen 9 suplents. És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s'hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors. 

Aquestes nou persones sortiran d'un sorteig públic que es farà el dia 25 d'agost, entre les butlletes vàlides. 
L'any passat un total de 500 persones, que van omplir una butlleta i reunien els requisits de la convocatòria, van participar en el sorteig.