Altres webs municipals

Notícia

Es presenta Instants, un llibre de fotografies de la Festa Major

21 de desembre de 2016

La Casa de la Festa Major va acollir ahir al vespre la presentació del llibre Instants, un recull fotogràfic d’instantànies de la Festa Major, preses des de punts de vista força diferents als habituals. El llibre, l’autor del qual és el fotògraf Ignasi Blanca, ha estat editat per l’estudi de disseny Rufus, i a partir d’avui es posarà a la venda al preu de 29 euros.
El llibre recull més d’un centenar de fotografies que, amb la col.laboració d’altres fotògrafs, han culminat amb un nou llibre de la Festa Major, fotogràfic, i ple d’instants curiosos de la més típica. 
L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va agrair aquesta iniciativa, destacant que “la Festa Major és el nostre DNI, i que cal renovar-lo de tant en tant, però mantenint la nostra identitat. Per això, era i és important una nova visió de la Festa que aquest llibre recull molt i molt bé”. Per Regull, el llibre és molt atractiu “ja que permet copsar la festa de manera molt fàcil, però des de punts de vista diferents, interessants”.