Altres webs municipals

Notícia

“Deixa’t enlluernar”, eslògan de la FM17, que reflecteix l’esclat de colors de la imatge de la festa

01 de març de 2017

Dimarts al vespre va tenir lloc a l’Auditori del Vinseum, la presentació de la imatge de la Festa Major 2017, que enguany anirà a càrrec del dissenyador vilafranquí Raimon Bertran, diplomat en Art Electrònic i Disseny Digital a l'ESDi de Sabadell.

Després d’una breu introducció de l’administrador Max Margalef, acompanyat de la resta de l’Administració 2017, que va explicar l’encàrrec realitzat al dissenyador, va arribar el torn de Raimon Bertran, qui va contextualitzar la imatge dissenyada per a la Festa Major d’enguany.

Segons va explicar Raimon Bertran, “la imatge s’ha basat sobretot en referències visuals de la festa, els elements comuns d’una festa: llum, color, focs d’artifici, elements de foc, balls, castells, moviment, concentració de gent”, i tot això “m’ha fet centrar-me en el nostre element diferenciador, l’Entrada de Sant Fèlix, sent un esclat de tots aquests conceptes”.

El dissenyador va presentar l’eslògan triat juntament amb els Administradors: “Deixa’t enlluernar”, com a síntesi de la imatge, plena de colors, “com un esclat de guspires de colors”.