Altres webs municipals

Notícia

Campanyes de sensibilització per Festa Major

30 de agost de 2017

1. Campanya de reducció de residus plàstics, amb la venda del got del Festival Gloriós perquè es pugui utilitzar a les barres de tota la festa. Tenint en compte la problemàtica que els residus plàstics generen, l'ús del got reutilitzable i reciclable del  Festival Gloriós vol minvar el volum de residus plàstics i reduir-ne l'impacte mediambiental. 

2. Campanya contra les agressions sexistes. Amb la col·laboració de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilafranca, s'oferirà un espai d'atenció on qualsevol persona s'hi pugui adreçar. Volem que la Festa major sigui i es visqui amb lliure gaudi i convivència social.

3. Campanya de prevenció del consum de drogues, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca i el pla Indrogs. Seguint el projecte Infonit es pretén dotar d'eines als joves per a la reflexió crítica del consum de drogues en els seus espais d'oci i lleure. Quatre educadors identificats amb la paraula informad@rs a la part posterior de la samarreta, intervindran en els espais de festa informant i assessorant sobre la campanya.

4. Campanya de suport als malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa. A causa de l'adhesió al projecte 'No puc esperar' de la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilafranca, impulsat per l'associació ACCU i per la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, destinada a pacients amb malaties inflamatòries intestinals, durant la Festa Major s'identificaran alguns lavabos mòbils amb el distintiu corresponent, que seran d'ús prioritari per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, han d'utilitzar urgentment un lavabo.