Altres webs municipals

La teva foto als cavallets

LA TEVA FOTO AMB ELS CAVALLETS DEL QUIQUE

Una hora o altra tot vilafranquí o vilafranquina ha passat pels cavallets del Quique i el millor és que gairebé tothom en tenim una foto: aquella que ens va fer el pare un dia sortint de l'escola, la que ens va fer l'àvia un dia de mercat o bé la que va fer la mare del teu millor amic el dia del seu aniversari. Tot moment va ser bo per anar a veure el Quique, que et saludava amb un somriure i dient-te pel nom (del qual encara se'n recorda).

Des de la #fmvila17 hem fet una crida per reunir el màxim de fotografies dels nostres moments als Cavallets del Quique. El termini per enviar les imatges va finalitzar el 15 d’agost.

Moltes gràcies a tots per participar!

 

 

 

Els fitxers han de ser de menys de 10 MB.
Tipus de fitxers permesos: png gif jpg jpeg.
Any de la fotografia *
Declaro que autoritzo i cedeixo lliurement i voluntària als Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès, amb caràcter gratuït i en els termes més amplis admesos en dret, la difusió de la imatge adjunta en qualsevol acte institucional, mitjà de comunicació i publicitari, i xarxa social, sempre amb continguts relacionats amb la Festa Major de 2017. Que renuncio expressament a qualsevol reclamació que pogués fer a la Festa Major de Vilafranca per l’ús de les imatges, de conformitat amb aquesta autorització.